HomeHL-SportsΕργοτέλης Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Εργοτέλης Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Μεγάλη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου με 2-0, που υποχρέωσαν τους πρωτοπόρους της Football League στην τρίτη συνεχόμενη ήττα τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης φιλοξένησε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βόλο την Πέμπτη για την 20η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής.

ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο με 2-0 απέναντι στους Βολιώτες. 

Η βαθμολογία μετά το τέλος του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε καθώς οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην πρώτη θέση με 44 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Κρήτης παραμένει 7η με 31.

Το πρώτο 45λεπτο μπορεί να χαρακτηρισθεί ως νωθρό και μέτριας ποιότητας. Οι δύο ομάδες δεν έδειξαν πάθος και όρεξη με αποτέλεσμα να μην έχουμε φάσεις και να βλέπουμε μόνο συνεχείς μάχες και λάθη στο κέντρο.

Αν το πρώτο ημίχρονο πρέπει να δοθεί σε κάποιον, αυτός θα ήταν ο Βόλος, με σημαντικότερη φάση το δοκάρι του Κότο στο 23ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, γκολ, φάσεις και πάθος από τις δύο ομάδες που βελτίωσαν πολύ την απόδοσή τους.

Ο ρόλος του θεατή που είχε ο Εργοτέλης στο πρώτο μισό, μετατράπηκε σε ρόλο πρωταγωνιστή, καθώς στο 53ο λεπτό ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς, σε μια χρονική στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν ήταν ανώτεροι.

Οι Βολιώτες αιφνιδιάστηκαν μετά το γκολ και αυτός ο αποπροσανατολισμός τους, τους οδήγησε να δεχτούν και δεύτερο τέρμα στο 63ο λεπτό από τον Έφορντ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Αυτό το 2-0 ήταν το τρίτο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα για τον Βόλο που βλέπει τον Απόλλωνα Λάρισας να μειώνει αισθητά στους 5 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ανδριανός του Συνδέσμου Αχαΐας, ενώ βοηθοί: του ήταν οι Κακαφώνης από τον Σύνδεσμο Αχαΐας και Καραλής του Συνδέσμου Ηλείας. Τέταρτη ήταν η Αντωνίου του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Κίτρινες: 11΄ Μπρους, 33΄ Οικονόμου, 90΄ + 1 Μπουρσέλης – 22΄ Ντεντάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Ροβίθης (70΄ Καπνίδης), Μπρους, Κατσούρι (46΄ Γροντής), Ιατρούδης, Έφορντ, Μανουσάκης (80΄ Χατζηδίμπας)

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης (65΄ Πίσπας), Πέντα, Νγκουέμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καπίκι, Ηλιόπουλος, Κότο (78΄ Φράγκος), Ουνγιαλίδης, Μιγκέλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση