HomeHL-GreeceΜύδροι Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός που κάνει κακό στη χώρα

Μύδροι Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός που κάνει κακό στη χώρα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέκρινε και τον Νίκο Βούτση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Λαμία, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Στερεά Ελλάδα.

«Στη Μελαγχολική μας Δημοκρατία, ο Πρόεδρος της Βουλής προκαλεί θλίψη γιατί, αντί να ασκεί με στοιχειώδη αξιοπιστία τα καθήκοντά του, κοιτάει με ποια κλωστή θα μπαλώσει τα ρετάλια με τα οποία είναι φτιαγμένη μία κυβέρνηση «κουρελού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε:

«Μία κυβέρνηση που δεν καταλαβαίνει ότι σε μία Δημοκρατία κανένα κόμμα δεν μπορεί να γίνει καθεστώς. Και ότι οι εκλογές που έρχονται θα σαρώσουν τα πρόχειρα διαδικαστικά αναχώματα που πάνε να στήσουν – γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και οι λαθρεπιβάτες ενός κυβερνητικού σχήματος που παραπαίει, είναι ήδη παρελθόν στη συνείδηση των Ελλήνων»

«Εκβιαζόμενος πρωθυπουργός ο Τσίπρας»

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «εκβιαζόμενο πρωθυπουργό», που κάνει κακό στη χώρα.

‘Όπως τόνισε συγκεκριμένα, η κυβέρνηση επιχειρεί να κακοποιήσει τον κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο Πάνος Καμμένος να μην χάσει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος, καθώς ο άλλοτε «αναντικατάστατος» σύμμαχος του πρωθυπουργού τον εκβιάζει, με επιτυχία, δημόσια πλέον.

Εκφράζοντας την απορία του τί και γιατί φοβούνται τόσο πολύ στο ΣΥΡΙΖΑ , ο πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε πόσο αποτιμάται η σιωπή του κ.Καμμένου για τα ένοχα μυστικά που τον ενώνουν με τον πρωθυπουργό.

Ταυτόχρονα, έκανε λόγο για κυβέρνηση μειοψηφίας που δανείζεται βουλευτές κατά συνθήκες και νομοσχέδιο με στόχο της να βρει δεκανίκια για να περάσει μερικές εβδομάδες ακόμα στην εξουσία.

«Άλλοι είναι οι βουλευτές που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Άλλοι είναι οι βουλευτές που κυρώνουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Και άλλοι είναι βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια. Τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια γίνονται αντικείμενο συναλλαγής. Η συμπολίτευση έχει σηκώσει σημαία ευκαιρίας, θα μπορούσε να γίνει λόγος και για βουλευτές σε τιμές ευκαιρίας, διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ , εκφράζοντας πως ποτέ ξανά η ελληνική πολιτική δεν είχε πέσει τόσο χαμηλά.»

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση