HomeΚΡΗΤΗΚίνδυνος – θάνατος η μη τοποθέτηση πεζοδρομίου

Κίνδυνος – θάνατος η μη τοποθέτηση πεζοδρομίου

Ζητούν ασφαλή διαδρομή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κίνδυνος – θάνατος αποτελεί η μη τοποθέτηση πεζοδρομίου στο δρόμο μεταξύ ΙΤΕ και κυκλικού κόμβου του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης εργαζομένων στην έρευνα του ΠΑΜΕ, τα ατυχήματα που σημειώνονται στην περιοχή είναι πολλά και η διαδρομή δεν είναι ασφαλής για τους φοιτητές.

Μάλιστα, ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να φροντίσουν ώστε να δημιουργηθεί «ένα ασφαλές πεζοδρόμια που να καλύπτει όλη τη διαδρομή ΙΤΕ – Πανεπιστήμιο καθώς δεκάδες φοιτητές διανύουν αυτήν τη διαδρομή καθημερινά κινδυνεύοντας από τα διερχόμενα οχήματα».

Δείτε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση:

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ένα ακόμη ατύχημα στη στροφή επί της οδού Ν. Πλαστήρα, του δρόμου μεταξύ ΙΤΕ και του κυκλικού κόμβου του Πανεπιστημίου – ΠΑΓΝΗ – Βουτών, στο σημείο ακριβώς που τελειώνει το υπάρχον υποτυπώδες πεζοδρόμιο. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα καθώς φοιτητές περπατούσαν την ίδια στιγμή από το ΙΤΕ στο πανεπιστήμιο και απείχαν κυριολεκτικά ένα μέτρο μακριά από το ατύχημα. Είναι θέμα χρόνου και τύχης πριν συμβεί κάποιο σοβαρότερο περιστατικό!

Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς να φροντίσουν ώστε να δημιουργηθεί ασφαλές πεζοδρόμιο που να καλύπτει όλη τη διαδρομή ΙΤΕ – Πανεπιστήμιο καθώς δεκάδες φοιτητές διανύουν αυτήν τη διαδρομή καθημερινά κινδυνεύοντας από τα διερχόμενα οχήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση