HomeHL-LifestyleΜέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον μαζί στην εκκλησία

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον μαζί στην εκκλησία

Aλλά σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τις κακές σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών, της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον, ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία τους.

Οι δύο γυναίκες, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, παρέα με τους συζύγους τους, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, προσήλθαν στην εκκλησία στο βασιλικό κτήμα του Σάντριγχαμ για τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Τα δύο αδέλφια με τις γυναίκες τους και τον πατέρα τους πρίγκιπα Κάρολο, προσήλθαν παρέα.

0_royals-at-christmas-day-church-service_1

Και οι δύο κυρίες, για τις οποίες το προηγούμενο διάστημα γράφτηκαν τόσα πολλά, με τις φήμες να τις θέλουν να μην μιλιούνται και να μην χωνεύονται και τα δημοσιεύματα να μιλούν για μια δικτατορική Μέγκαν και μια πιο ευαίσθητη Κέιτ Μίντλετον και να αναφέρονται σε συνεχείς καβγάδες και εντάσεις μεταξύ των δύο, εμφανίστηκαν στην εκκλησία σήμερα το πρωί με τα πιο γιορτινά τους χαμόγελα, προσποιούμενες ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους.

Πάντως και οι δυο τους, συνεχίζοντας το άτυπο στιλιστικό αγώνα μεταξύ τους, έβαλαν και σήμερα τα δυνατά τους. Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκαν με εντελώς διαφορετική στιλιστική διάθεση.

0_royals-at-christmas-day-church-service_2

Η μια στα κόκκινα, η άλλη στα κατάμαυρα. Η Κέιτ Μίντλετον με μακρύ κόκκινο παλτό, ασορτί γόβες και καπέλο και τα μαλλιά της χαλαρά σε μπούκλες, αναμφίβολα πιο γιορτινή και πολύ πιο κλασική.

Η Μέγκαν Μαρκλ η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να χτίσει ένα διαφορετικό προφίλ και μια διαφορετική στιλιστικά εικόνα, εμφανίστηκε ντυμένη στα κατάμαυρα. Μαύρο μακρύ ίσιο φόρεμα, μαύρο παλτό και μαύρες στιλέτο μπότες, σε ένα λουκ αναμφίβολα πιο σύγχρονο, πιο μοδάτα και πιο γκλαμ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση