HomeHL-Sports«Τρίποντο» για τον Παναιτωλικό, 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

«Τρίποντο» για τον Παναιτωλικό, 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε τη Δευτέρα ο Παναιτωλικός. Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (3΄ Μπαρμπόσα, 25΄ Μοράρ) οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.

Αντίθετα για την «ελαφρά ταξιαρχία», που παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς, μείωσε ο Μπεντινέλι στο 48΄.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο ματς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Παναιτωλικός, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το κοντινό πλασέ του Μπαρμπόσα μετά την ασίστ του Τσοκάνη.
Το γρήγορο γκολ έδωσε… φτερά στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και μάλιστα στο 25΄ πήραν «αέρα» δύο τερμάτων.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ έξω από την περιοχή που δεν δόθηκε, η μπάλα έφτασε στον Μοράρ έξω από την περιοχή και ο Ρουμάνος με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 41΄ λίγο έλειψε να έρθει και το τρίτο γκολ για την ομάδα του Δέλλα, αλλά τελικά ο Χουάντερσον σε δύο χρόνους απομάκρυνε τη μπάλα.
Προφανώς οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει, όχι, όμως, και οι παίκτες του Τεννέ που μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48΄ μείωσαν με τον Μπεντινέλι σε 2-1.
Με τη ψυχολογία στα ύψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 56΄ «άγγιξαν» την ισοφάριση, αλλά ο Κυριακίδης ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ με τον Ακόστα.

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στην φάση του 76ου λεπτού, όταν με νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ελ Χέλβε απέτρεψε το 2-2, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Κίτρινες: Λουσέρο, Μπαρμπόσα, Μαρινάκης – Κοντοές, Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Οριουέλα, Λούκιτς, Ελ Χέλβε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μάλης, Άργκους, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (68΄ Λιάβας), Μπαρμπόσα (85΄ Τσιγγάρας), Μοράρ (61΄ Μάζουρεκ), Καμαρά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): 
Χουάντερσον, Τζανετόπουλος, Κοντοές, Λούκιτς, Οριουέλα, Ακόστα (66΄ Ναδάλες), Κονέ, Γκίνο (46΄ Ντουρσό), Μπεντινέλι, Τριάδης (35΄ Ντεφεντερίκο), Ελ Χέλβε

Διαφήμιση
Διαφήμιση