HomeHL-9Στα χέρια των αρχών ο δράστης της κλοπής

Στα χέρια των αρχών ο δράστης της κλοπής

Είχε «τρυπώσει» σε σπίτι και είχε αρπάξει χρηματικό ποσό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα για κλοπή αλλά και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί του Τελωνειακού Κώδικα προχώρησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εξιχνιάζοντας τη διάρρηξη που είχε διαπραχθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς και φερόμενος ως ο δράστης της κλοπής, είχε καταφέρει να εισβάλει στο σπίτι ενός 40χρονου Ηρακλειώτη από όπου και άρπαξε το ποσό των 1000 ευρώ καθώς επίσης προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την αστυνομική που ακολούθησε, πολύ γρήγορα οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του 34χρονου και στη συνέχεια αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου τον εντόπισαν χθες το μεσημέρι και τον συνέλαβαν. Κατά τον έλεγχο στον οποίο τον υπέβαλαν, βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν 152 γραμμάρια καπνού σε συσκευασία που δεν έφερε την απαραίτητη ταινία του τελωνειακού ελέγχου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση