HomeΕΛΛΑΔΑΤο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις «Ημέρες Καριέρας 2018» στην Αθήνα

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις «Ημέρες Καριέρας 2018» στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία και 26 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων: αυτό είναι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), που μπορείτε να γνωρίσετε στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ημέρες Καριέρας 2018».

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι για διδακτορικές σπουδές θα ενημερωθούν για τη δυνατότητα υποβολής αίτησης μέχρι τις 13 Νοεμβρίου για έναρξη εκπόνησης διδακτορικής διατριβής το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο, ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας.

Αξιοποιεί ευέλικτες και κατάλληλες διαδραστικές παιδαγωγικές μεθόδους, σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και εργαλεία ασύγχρονης & σύγχρονης επικοινωνίας διδασκόντων και φοιτητών και προσφέρει σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και υποχρεώσεις των φοιτητών, στον δικό τους χώρο και χρόνο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση