Κάτω από άθλιες συνθήκες εργάζονται τώρα οι υπάλληλοι του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο του Πανεπιστημίου, όπου εκεί στεγάζονταν οι διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Οι υπάλληλοι στοιβαγμένοι σαν τα ποντίκια, ανάμεσα σε κούτες με υλικά του ιδρύματος, καλούνται να εξυπηρετήσουν τους πολίτες-ασθενείς.

Σε ένα δωμάτιο μόλις 50τμ. συστεγάζονται 12 αλλά και 15 υπάλληλοι

1

Οι εργαζόμενοι προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εργασίας τους.
Χαρακτηριστική επίσης είναι και η εικόνα στη βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου, η οποία έχει μετατραπεί σε αποθήκη υλικών, προμηθειών και διαχείρισης, με τις κούτες και τα κιβώτια να έχουν κατακλύσει μέχρι και την είσοδο του Νοσοκομείου.

Ανάμεσα στις κούτες, όπως και σεις μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες βρίσκονται υπάλληλοι και απλοί πολίτες.
1

Οι εργαζόμενοι του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με ανακοίνωση τους τονίζουν:

«Παρά τον επαγγελματισμό όμως των συναδέλφων και των τμημάτων τους αυτές δεν είναι συνθήκες εργασίας, απο όποια άποψη και αν το πάρει κανείς.

Σε καμία περίπτωση αυτή η κατάσταση δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να φαίνονται τα προβλήματα και οι δυσλειτουργίες, δυσχεραίνοντας την εύρυθμη λειτουργία του Βενιζελείου. .

Καλούμε λοιπόν τη Διοίκηση να λάβει σοβαρά υπ’όψιν την υφιστάμενη κατάσταση και πέρα απο τα ευχολόγια να πράξει άμεσα τα δεόντα, εισακούοντας το προσωπικό που βιώνει όλη αυτή την κατάσταση και προφανώς ξέρει καλύτερα το χώρο και τις ανάγκες του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση