HomeHL-SportsΤι αναμένεται να δούμε στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος;

Τι αναμένεται να δούμε στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος;

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 6-8/10, θα διεξαχθεί η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Μια αγωνιστική στην οποία δεσπόζει, το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού και δευτερευόντως η πρώτη δύσκολη δοκιμασία των παιδιών του Δώνη, στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

 

Πανιώνιος-Άρης: Το πρόγραμμα ξεκινάει στην Νέα Σμύρνη , με μια σπουδαία αναμέτρηση. Ο ανεβασμένος, τις τελευταίες αγωνιστικές Πανιώνιος, αντιμετωπίζει τον Άρη που θέλει να κοιτάζει ψηλά.

Οι Νεοσμυρνιώτες, μετά από τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, αντιμετωπίζουν έναν ακόμα δύσκολο αντίπαλο και φιλοδοξούν με την δύναμη της έδρας τους, να πάρουν μια νίκη που θα τους επιτρέψει να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.

Προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, με Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και ΑΕΛ για το κύπελλο και θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί.

Το τρένο του Άρη μέχρι τώρα, έχει σταματήσει μόνο στα Γιάννινα και οι κίτρινοι θέλουν την νίκη, για να συνεχίσουν να έχουν επαφή με την κορυφή.

Ο πολύ ποιοτικός Μπρούνο Γκάμα, επέστρεψε πολύ νωρίτερα του αναμενομένου στις προπονήσεις και αν πάρει χρόνο συμμετοχής θα ναι σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του Άρη.

Το πιθανότερο αποτέλεσμα σε αυτόν τον αγώνα είναι η ισοπαλία, καθώς η ποιότητα του Άρη ισοσταθμίζεται με την καλή ψυχολογία και την δύναμη της έδρας του Πανιωνίου.

Πρόβλεψη : Χ

 

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός : Δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους, αναμετρώνται το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, ο Παναιτωλικός, εκτός από την ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός, εντός από τον Ατρόμητο και θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το παιχνίδι ως αρχή ενός θετικού σερί.

Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα με περισσότερη ποιότητα, και με τη δύναμη της έδρας του, είναι το φαβορί για την νίκη που θα του δώσει ψυχολογία και μια βαθμολογική ανάσα μετά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Πρόβλεψη : 1

 

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός : Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση στην Τρίπολη, ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον εντυπωσιακό φέτος Παναθηναϊκό.

Άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση για τους Αρκάδες, που σε 5 αγωνιστικές, έχουν προλάβει να αντιμετωπίσουν, ΠΑΟΚ,ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη και αυτός είναι ο μόνος λόγος που βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία.

Τώρα απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.

Κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο Παναθηναϊκός δείχνει ασταμάτητος και οι νεαροί του ποδοσφαιριστές θα θέλουν να…γράψουν καλά στο πρώτο δύσκολο κρας τεστ της χρονιάς.

Ο Γιώργος Δώνης είδε τους Μπουζούκη, Κολοβέτσιο, Ινσούα που είχαν προβλήματα τραυματισμού να επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα με σκοπό ένα ακόμα σπουδαίο διπλό.

Η δυναμική του Παναθηναϊκού φέτος, δείχνει ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι, αλλά δεν είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Αστέρας.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Λαμία- ΟΦΗ:  Με ένα ντέρμπι ουραγών ξεκινάει το πρόγραμμα της Κυριακής, καθώς η Λαμία αντιμετωπίζει στην έδρα της τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για δύο από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουν να  χρησιμοποιήσουν αυτήν την αναμέτρηση σαν ευκαιρία για ανάκαμψη.

Η Λαμία, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές , δείχνει σημάδια ανάκαμψης, με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες  με Ξάνθη και Παναιτωλικό και θέλει να πάρει την πρώτη φετινή της νίκη απέναντι σε μια ομάδα με ίδιους στόχους.

O OΦΗ από την πλευρά του, προέρχεται από συνεχόμενες και βαριές ήττες από ΠΑΟΚ, Ξάνθη και ΑΕΚ και δεδομένου ότι το επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει απέναντι στην Λαμία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Η Λαμία, μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση και το φαβορί για την νίκη, αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ξεγράψει κανείς τον ΟΦΗ από την προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης : Μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθεί στην Τούμπα, ανάμεσα στον πρωτοπόρο και με ανεβασμένη ψυχολογία ΠΑΟΚ και τον ουραγό και χωρίς βαθμό ακόμα, Απόλλων Σμύρνης.

Ο ΠΑΟΚ, παρόλη την κούραση από τον ευρωπαϊκό θρίαμβο της Πέμπτης, κόντρα στην Μπάτε έχει την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ, να κάνει και το απαραίτητο rotation και πάλι να μην έχει πρόβλημα να φτάσει εύκολα στην νίκη .

Ο Απόλλων, έχει προβληματίσει ως τώρα με την απόδοσή του και δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες, οπότε είναι σχεδόν ακατόρθωτο να το καταφέρει στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πρόβλεψη : 1

 

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα : Άλλη μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Περιστέρι ανάμεσα στον εκ των πρωτοπόρων, Ατρόμητο και τον ΠΑΣ.

Ο Ατρόμητος , κάνει πορεία πρωταθλητισμού ως τώρα και θέλει να την συνεχίσει στην έδρα του , που θα είναι ξεκάθαρα το φαβορί, πλην όμως έχει να αντιμετωπίσει έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Ο ΠΑΣ έδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ότι είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι, στην προσπάθεια του να πλησιάσει όσο γίνεται την πεντάδα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

ΑΕΚ-Ολυμπιακός : Το απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί, το βράδυ της Κυριακής, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκές ήττες, από Μπενφίκα και Μίλαν αντίστοιχα και θέλουν την νίκη για να ανεβάσουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και να προσπεράσουν ο ένας τον άλλο στην βαθμολογία.

Η ΑΕΚ που θα παραταχθεί χωρίς τους Λόπεζ και Πόνσε θέλει να αφήσει πίσω την γλυκόπικρη γεύση από την ήττα από την Μπενφίκα και να δώσει χαρά στους φιλάθλούς της αποφεύγοντας την ήττα σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, μετά τις ήττες από Μίλαν και ΠΑΟΚ, παρά τις καλές εμφανίσεις, θέλει την νίκη και φάνηκε και από τις πολλές αλλαγές του Μάρτινς στο ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη.

Όμως σε τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε προβλέψεις παρόλη την δυναμική που θα δώσει στην ΑΕΚ ο κόσμος της και το σερί νικών απέναντι στον Ολυμπιακό

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

Ξάνθη- ΑΕΛ : Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής κλείνει το απόγευμα της Δευτέρας, με την αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΛ στα Πηγάδια.

Δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους, που ισοβαθμούν στην βαθμολογία και είναι επίσης το ίδιο ασταθείς στην απόδοσή τους.

Η Ξάνθη κέρδισε Κυριακή στο γήπεδό της τον ΟΦΗ 3-0 και μετά από τρεις μέρες στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο έφερε δύσκολα 0-0 . Η ΑΕΛ κέρδισε με καλή απόδοση τον Παναιτωλικό, αλλά έχασε με κάτω τα χέρια από ΠΑΟ, Άρη αλλά και τον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Το επικρατέστερο αποτέλεσμα για αυτήν την αναμέτρηση είναι η ισοπαλία καθώς δεν φαίνεται κάποια ομάδα να ξεχωρίζει.

Πρόβλεψη : Χ

 

Ευχή όλων , είναι να συνεχίζουμε να βλέπουμε ένα τόσο συναρπαστικό πρωτάθλημα όσο είναι μέχρι τώρα και να κυριαρχεί το θέαμα και τα πολλά γκολ και όχι τα εξωαγωνιστικά.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση