HomeHL-9GNTM: Η εντυπωσιακή Κρητικιά που εντυπωσίασε τους κριτές

GNTM: Η εντυπωσιακή Κρητικιά που εντυπωσίασε τους κριτές

Κάηκε, όταν έπεσε σε καζάνι με βραστό γάλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους κριτές του Next Top Model εντυπωσίασε με το νεραϊδένιο πρόσωπό της η Δέσποινα από την Κρήτη.

Η γαλανομάτα Κρητικιά, εμφανίστηκε με ένα μακρύ φόρεμα μπροστά στους κριτές του GNTM με αποτέλεσμα να προσέξουν πρώτα το άρτιο πρόσωπό της και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Ωστόσο το σκίσιμο στο φόρεμα της όμορφης υποψήφιας αποκάλυψε μία κρυφή της ιστορία.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρατήρησε ένα σημάδι στο πόδι της και έτσι την ρώτησε τι ακριβώς είναι.

Με την σειρά της, η εκθαμβωτική Κρητικιά αποκάλυψε πως είχε πέσει σε ένα καζάνι με γάλα όταν ήταν μικρή.

«Εχω πάθει ατύχημα. Επεσα σε γάλα όταν ήμουν μικρή και κάηκα. Αυτό δηλαδή που έβγαζαν από το καζάνι (για να γίνει τυρί), εγώ γλίστρησα και έπεσα μέσα», ανέφερε η Δέσποινα.

Τότε ο Αγγελός Μπράτης την ρώτησε πως νιώθει που θα έχει σημάδια για όλη της την ζωή κι εκείνη έδωσε μία μοναδική απάντηση.

«Νιώθω πάρα πολύ περήφανη, δεν θα το άλλαζα ποτέ. Και όπως οι γονείς μου με έδειξαν στον κόσμο, σαν δηλαδή να είμαι ίδια σαν όλα τα παιδιά, δεν θα το άλλαζα με τίποτα», πρόσθεσε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μάλιστα, συνέκρινε την Κρητικιά με την νικήτρια του αμερικάνικου Next Top Model Γουίνι Χάρλοου, λέγοντας ότι η ιστορία της τής θυμίζει έντονα αυτή της Χάρλοου, ενός μοντέλου που έκανε καριέρα χάρη στη διαφορετικότητά της, δείχνοντας τα σημάδια από τη λεύκη.

Η ιστορία της Δέσποινας, η ομορφιά της, αλλά και ο δυναμισμός της έκαναν τους κριτές του Next Top Model όχι μόνο να της δώσουν το ναι, για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά και την καταχειροκρότησουν, με αποτέλεσμα το όμορφο κορίτσι από την Κρήτη να ξεσπάσει σε κλάματα… χαράς.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση