Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή του εξακολουθεί να δίνει το 5χρονο αγοράκι που έπεσε χθες από το μπαλκόνι του σπιτιού του στις Μουρνιές Χανίων.

Το μικρό αγόρι, αλλοδαπής καταγωγής, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες μετά από σχετική απόφαση των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η κατάστασή του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, λόγω των βαρέων τραυμάτων που υπέστη κατά την πτώση του από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου ζει η οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται, πως το αγοράκι τη στιγμή του ατυχήματος βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, καθώς ο πατέρας του βρισκόταν στη δουλειά και η μητέρα του απουσίασε για λίγο. Τη στιγμή που το αγόρι βρισκόταν μόνο στο σπίτι, βγήκε στο μπαλκόνι και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες βρέθηκε στο κενό.

Γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές και το αγόρι αιμόφυρτο μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η μητέρα του παιδιού συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη προκειμένου να βρεθεί κοντά στο αγοράκι τις κρίσιμες αυτές ώρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση