Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα social media, ο Ρεθυμνιώτης Θωμάς Μπισκιτζής μοίρασε πολλά χαμόγελα σε συγγενείς και φίλους.

Υποβλήθηκε σε αφαίρεση λεμφαδένων στο Johns Hopkins Hospital στην Αμερική και όλα πήγαν καλά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman). Απο το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έστειλε φωτογραφία και ενημερώνει όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του, ότι η εγχείρηση πέτυχε.

«Χειρουργηθήκαμε σήμερα και όλα πήγαν καλά — στην τοποθεσία Johns Hopkins Hospital.» γράφει ο ίδιος χαρακτηριστικά, στο facebook.
41756888_10212526599824417_7773838119396179968_n

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πατέρας δύο παιδιών, είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του και είχε αναφερθεί τόσο στους πόνους αλλά και στην αντιμετώπιση των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

2

«Τα βράδια μου είναι δύσκολα, οι πόνοι μου είναι αφόρητοι, ζήτησα να μείνω στο νοσοκομείο να μην πηγαίνω σπίτι μου, λόγω έλλειψης χρημάτων, δεν έχω πού να μείνω και δεν θέλω να υποχρεώνομαι σε μία φίλη μου εδώ στην Αθήνα. Η απάντηση του γιατρού που έκανε την ανακάλυψη και πίστεψε σε εμένα, την οποία έλαβα ως απάντηση νοσοκομείου, ήταν πως θα φτιάξει ένα χαρτί στο Υπουργείο για να με πετάξει έξω από το νοσοκομείο. Θέλω να με σέβονται και να σεβαστούν το πρόβλημά μου, και τις 7 βιοψίες που έχω κάνει μέχρι σήμερα και θα ήθελα να με κρατήσει μέσα στο νοσοκομείο το Κράτος, στον οποιονδήποτε που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και προπαντός τα μικρά παιδιά.
Το να ζεις με μία νόσο, πρέπει να το δεχθείς ότι έχεις κάποια νόσο και την οποία πρέπει να την παλέψεις και να θεραπευτείς, από μόνος σου και την ψυχή σου, πρέπει τον εαυτό σου να βοηθήσεις πρώτα. Όποια αρρώστια και αν είναι… »

Ο Θωμάς αναχώρησε για την Αμερική στις 5 Αυγούστου

Θεραπεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει και ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να καταφύγει στο εξωτερικό.Η απάντηση που έλαβε ήταν θετική από το Memorial Hospital της Νέας Υόρκης. Τα χρήματα όμως ήταν πολλά.
Στο πλευρό του στάθηκαν όχι μόνο συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αλλά και άνθρωποι που δεν είχε γνωρίσει ποτέ.
Ανοίχτηκε τραπεζικός λογαριασμός και έτσι κατάφερε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό για το πολυπόθητο ταξίδι ζωής.

Οι ευχές όλων είναι ο 35χρονος να επιστρέψει σύντομα στην οικογένεια του γερός και δυνατός!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση