HomeΕΛΛΑΔΑΤσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση -Υπ. Εμπορίου ΗΠΑ: Η κατάσταση βελτιώνεται

Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση -Υπ. Εμπορίου ΗΠΑ: Η κατάσταση βελτιώνεται

Διευρυμένες συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των ΗΠΑ στη ΔΕΘ, η οποία στέλνει ταυτόχρονα μήνυμα οικονομικής συνεργασίας και προοπτική για επενδύσεις μεταξύ των δύο χωρών.
Από πλευράς του, ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, τόνισε πως η συνάντηση αυτή γίνεται σε ένα σημαντικό μομέντουμ για την Ελλάδα ενώ παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του που η κατάσταση στην Ελλάδα αλλάζει. «Θέλουμε να στηρίξουμε την ΔΕΘ και την ελληνική οικονομία. Νιώθω μεγάλη χαρά. Η κατάσταση αλλάζει και η οικονομία βελτιώνεται», είπε χαρακτηριστικά.

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÕÐÏÕÑÃÏ ÅÌÐÏÑÉÏÕ ÔÙÍ ÇÐÁ ÃÏÕÉËÐÌÐÏÕÑ ÑÏÓ ÓÔÏ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÉÊÏ ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ ÑÏÓ ÓÔÏ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÉÊÏ ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ
Στη συνέχεια υπήρξαν διευρυμένες συναντήσεις στις οποίες συμμετέχουν, επίσης αξιωματούχοι αμερικανικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην 83η ΔΕΘ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, οι υπουργοί Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.
2
3
Νωρίτερα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η περιοχή γύρω από το ΥΜΑΘ θυμίζει «φρούριο» με δυνάμεις της Αστυνομίας να περιφρουρούν κάθε σημείο γύρων από το υφυπουργείο και να πραγματοποιούν ελέγχους.

Η οδός Αγίου Δημητρίου μπροστά από το ΥΜΑΘ, παραμένει κλειστή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση