HomeHL-9Ηράκλειο: Εγκαταλελειμμένο υπηρεσιακό όχημα εμποδίζει την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία

Ηράκλειο: Εγκαταλελειμμένο υπηρεσιακό όχημα εμποδίζει την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία

Βρίσκεται εκεί 2 μήνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο μήνες είναι εγκαταλελειμμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο έξω από την 13η Εφορία Αρχαιοτήτων στο Ηράκλειο.
Ένα υπηρεσιακό όχημα με τα διακριτικά του «Υπουργείου Πολιτισμού» το οποίο έχει αποσυρθεί και ανήκει πλέον στην δικαιοδοσία του Δήμου.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι το όχημα δεν έχει μεταφερθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά βρίσκεται σε τέτοιο σημείο παρκαρισμένο που εμποδίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία.
Εγκλωβισμένη στο σημείο βρέθηκε το πρωί η Γεωργία Ξημερακη, η οποία με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδας στο facebook έκανε γνωστό το γεγονός.

Συγκεκριμένα η κ.Ξημεράκη αναφέρει:

«με μια φιλη σήμερα είχαμε να πάμε στη 13 εφορία αρχαιοτήτων που στεγάζεται πίσω από το αρχαιολογικό Μουσείο Το πεζοδρόμιο ξεκινούσε από το αρχαιολογικό Μουσείο και προς το τέλος είχε μια απότομη ραμπα. Καλη ή κακή τη πέρασα. Κακώς! Ξαφνικά βρέθηκα σαν το ποντικό στη φακα. Πίσω μου η απότομη ράμπα δεξιά μόύ ο εξωτερικός τοίχος του Μουσείου αριστερά μου μια αλυσίδα από άκρη σε άκρη αλλά το καλύτερο ήταν μπροστά μου ένα σκουρο πρασινο αυτοκίνητο με την ένδειξη «Υπουργείο Πολιτισμού »
Είχα δει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο στο internet αλλά δε περίμενα να το ζησω
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι είπα το παράπονο μου στην 13 εφορία αρχαιοτήτων και η απάντηση που δεν αμφισβητώ καθόλου ήταν ότι το αυτοκίνητο είναι σε απόσυρση δεν ανήκει πλέον εκεί αλλά στη υπηρεσία του δήμου προς καταστροφή. Παρόλα αυτά βρίσκεται το λιγότερο εκει 2 μήνες
Η ανόητη ερώτηση μου ειναι… εγω σε ποιον να εκθέσω το πρόβλημά μου?»

1

Διαφήμιση
Διαφήμιση