HomeHL-9Η ατάκα Τσίπρα για Πολάκη, ο γυναικείος… θαυμασμός και το ριζίτικο

Η ατάκα Τσίπρα για Πολάκη, ο γυναικείος… θαυμασμός και το ριζίτικο

Εμφανώς ευδιάθετος ήταν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμφανώς ευδιάθετος ήταν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στα Χανιά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες, μοίρασε χειραψίες και χαμόγελα.
Μάλιστα δε δίστασε να πειράξει τον Χανιώτη αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη

«Ο Πολάκης έπεσε στην μαρμίτα όταν ήταν μικρός!»

Ιδιαίτερα θερμό ήταν το καλωσόρισμα των Καντανιωτών στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός, αφού ξεναγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου και μίλησε με φορείς, βγήκε για βόλτα στο χωριό και, όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα κεράσματα σε τσικουδιά.

Όταν πήγαν να δώσουν και στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν του δίνουμε διότι έπεσε στην μαρμίτα όταν ήταν μικρός!».

https://www.youtube.com/watch?v=wQ5h4PLyF1E

«Κορίτσια, κούκλος ο Πρωθυπουργός!»

Κατά την άφιξη του μάλιστα στα γραφεία της αντιπεριφέρειας Χανίων έγινε το «αδιαχώρητο» στα παράθυρα της υπηρεσίας από υπαλλήλους που φώναζαν «Κορίτσια, κούκλος ο πρωθυπουργός!» Όλες συμφώνησαν οτι η τηλεόραση τον αδικεί.
1

Ριζίτικο για τον Τσίπρα

Παραδοσιακή υποδοχή επιφύλασσαν στην Κάντανο για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι Κρητικοί με το γνωστό ριζίτικο τραγούδι “Τρώτε και πίνετε άρχοντες” και… πρωτεργάτη τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=t2jR6aM9MyI

Το τραπέζι συνεχίστηκε με παραδοσιακό κρητικό φαγητό, σπιτικό κρασί και χαλαρή κουβέντα, ενώ ο Πρωθυπουργός φάνηκε να το… καταευχαριστήθηκε.

zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση