HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση για τις εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

Συνάντηση για τις εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

θα πραγματοποιηθούν εφέτος με πανελλήνιο συνέδριο στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου με θέμα τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 75 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, που θα πραγματοποιηθούν εφέτος με πανελλήνιο συνέδριο στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Ολοκαυτώματος στα Αμιρά, ενώ θα κορυφωθούν με την τελετή μνήμης στο Πανδημοτικό Ηρώο στο Σελί Αμιρών στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του και τη στήριξη των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, αφού όπως είπε αποτελούν τον ελάχιστο φόρο τιμής γι’ αυτούς που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Οι εκδηλώσεις φέτος είναι υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και θα τις τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της, κ. Νίκος Βούτσης.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος στηρίζει τον αγώνα για τη δικαίωση και συνεχώς βρίσκεται δίπλα σε ότι χρειαστεί ο Δήμος Βιάννου.
Εκ μέρους της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Συγγελάκης Αριστομένης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Διακάκης Ιωάννης, Κρασσάς Γεώργιος, Περογιαννάκης Γεώργιος, και Μπαρμπαγαδάκης Γεώργιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση