HomeΚΡΗΤΗΗ φιλανθρωπική εκδήλωση πρόσφερε πολλά μηνύματα

Η φιλανθρωπική εκδήλωση πρόσφερε πολλά μηνύματα

Ευχαριστήρια επιστολή της Λέσχης Lions "Κνωσός"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη απέστειλε η πρόεδρος της Λέσχης Lions «Κνωσός» Μαίρη Ζηνόζη με αφορμή την επιτυχημένη μουσική εκδήλωση που διοργανώθηκε για την ενίσχυση της κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή της η κ. Ζηνόζη αναφέρει τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή η Λέσχη Lions «Κνωσός» θέλει να σας εκφράσει τις πιο θερμές και ειλικρινείς της ευχαριστίες, που με ευαισθησία και αμεσότητα αγκαλιάσατε και στηρίξατε τη μουσική βραδιά, που οργανώσαμε με την εξαιρετική Παυλίνα Βουλγαράκη, στο κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης στις 21-07-2018, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν για τις ανάγκες της κλινικής Αιματολογίας- Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Με την προσφορά σας αυτή, εκτός από την οικονομική υποστήριξη, λάβαμε και το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων και ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα και κυρίως στα θέματα που αφορούν παιδιά με καρκίνο.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους για θέματα υγείας κο Λάμπρο Βαμβακά, πολιτισμού κο Κώστα Φασουλάκη και όλους τους υπεύθυνους της Περιφέρειας για την καλή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της υλοποίησης της εκδήλωσης.

Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία και ελπίζουμε να σας έχουμε συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο στο έργο μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση