HomeHL-GreeceΤα δύο δίδυμα κοριτσάκια πέθαναν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους!

Τα δύο δίδυμα κοριτσάκια πέθαναν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους!

Ήταν στο κτήμα-«τάφο» με τα δεκάδες πτώματα - VIDEO -

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη

Σοκάρει η είδηση της ταυτοποίησης των σορών των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, τα δύο δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι.

Τα δίδυμα κορίτσια παραθέριζαν με τους παππούδες τους στην Ανατολική Αττική και από τη Δευτέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά αγνοούνταν.

Το θρίλερ επιτάθηκε όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τις κόρες του να αποβιβάζονται από βάρκες με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε όμως, δεν επρόκειτο για τα δυο κορίτσια.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς των άτυχων κοριτσιών κλήθηκαν να πάνε προσωπικά αντικείμενα των δύο παιδιών τους, προκειμένου να απομονωθεί πρόσθετο δείγμα DNA για να γίνουν διασταυρώσεις.

Λίγες ώρες αργότερα το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε. Τα δύο αγγελούδια τελικά, όπως έδειξε η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού, έχασαν τη ζωή τους τη μοιραία εκείνη νύχτα.
Στην αγκαλιά της γιαγιάς και του παππού τους, που δεν τα άφησαν ούτε στιγμή, ακόμη κι όταν η φονική πύρινη λαίλαπα θα τους στερούσε τη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση