HomeHL-9Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και στο Ηράκλειο

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και στο Ηράκλειο

Αύριο το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών διοργανώνει στο Ηράκλειο αύριο το απόγευμα ο Σύλλογος Μακεδόνων Κρήτης.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:00.

Το κάλεσμα συμμετοχής απευθύνεται στους Μακεδόνες της Κρήτης και όχι μόνο, ενώ σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών στα social media επισημαίνονται τα εξής:

Μία ομάδα ενεργών πολιτών του Ηρακλείου και του Λασιθίου καλεί όλους τους πολίτες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Μία ομάδα ανθρώπων, ενεργοί πολίτες, χωρίς κομματικές σημαίες και καμία σκοπιμότητα κινητοποιήθηκαν αυθόρμητα αρχικά μέσω των social media και δραστηριοποιήθηκαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας. Δεν είμαστε, δεν στηριζόμαστε και δεν εκπροσωπούμε κανένα κόμμα, είμαστε απλοί πολίτες του Ηρακλείου και του Λασιθίου.

Ο Σύλλογος Μακεδόνων Ηρακλείου πρωτοστατεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής και καλεί όλους τους Μακεδόνες και τους φίλους των Μακεδόνων να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Η συντονιστική ομάδα του συλλαλητηρίου του Ηρακλείου και του Λασιθίου είναι ανοιχτή προς όποιον φορέα, πολιτιστικό σύλλογο ή πολίτη επιθυμεί να βοηθήσει στην αρτιότερη διοργάνωση του συλλαλητηρίου”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση