HomeHL-HealthΟι φίλοι του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις

Οι φίλοι του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις

Συνάντηση με την διευθύντρια του Κ.Υ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του νέας διοίκησης του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου με την Διευθύντρια του Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου Μπαθιανάκη Μαρία για μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με τα καινούργια δεδομένα στο χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας και συγκεκριμένα για τις εξελίξεις στα  Κ.Υ.

Από την πλευρά του Συλλόγου μεταφέρθηκε η διάθεση και η αμέριστη συμπαράσταση στην Διευθύντρια και στο προσωπικό του Κ.Υ. καθώς και η οποιαδήποτε βοήθεια σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό σύμφωνα με τις δυνατότητες του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα τονίστηκε το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε τόσο εμείς όσο και όλα τα Κ.Υ. του Νομού Ηρακλείου σχετικά με την διαθεσιμότητα οδηγών και ασθενοφόρων για την άμεση μεταφορά των ασθενών στα Νοσοκομεία του Ηρακλείου.

36275336_1980033878681795_519527069554573312_n

Η Διευθύντρια Κα Μπαθιανάκη ενημέρωσε για τις θετικές προοπτικές που έχει το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου ενώ από πλευράς του Συλλόγου, τονίστηκε πόσο προφανείς είναι οι αξιοθαύμαστες αλλαγές συντήρησης που έχουν γίνει στους χώρους του Κ.Υ. ευχαριστώντας συγχρόνως όλους τους πολίτες μας που βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.

Το σύλλογο στην συνάντηση  εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος: Λαμπράκης Άρης, ο Αντιπρόεδρος: Καρυωτάκης Ιωσήφ, η Γραμματέας :Παπαδοπούλου Πολύμνια, η Ταμίας : Μαραυγάκη Ελένη καθώς και το Αν.μέλος: Μαυρίκου Άννα.

Σκοπός της νέας σύνθεσης, είναι η ουσιαστικότερη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού, ούτως ώστε το Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των Περιφερειακών Κ.Υ. του νησιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση