HomeHL-9Δίκη Ακουμιανάκη: Η πρόταση του εισαγγελέα

Δίκη Ακουμιανάκη: Η πρόταση του εισαγγελέα

Πότε θα αποφασίσει το δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προς ολοκλήρωση οδεύει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων για την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη, της ανήλικης κοπέλας που κατέληξε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου το Μεγάλο Σάββατο του 2011, όπου και είχε μεταφερθεί με οξεία μέθη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται δύο γιατροί, οι οποίοι τη μοιραία ημέρα εργάζονταν ως ειδικευόμενοι στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου καθώς επίσης και ο 29χρονος (23χρονο τότε) φίλος της 16χρονης που κατηγορείται για βιασμό.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση ο εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την απαλλαγή των δύο γιατρών που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και την ενοχή του 29χρονου.

Ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του ανέφερε πως έχει πειστεί ότι δεν υπήρξε καμία παράλειψη από την πλευρά των γιατρών. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει εντός της ημέρας γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχους τους δύο γιατρούς επιβάλλοντάς τους ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή ενώ ο 29χρονος είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 7 ετών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση