HomeHL-9Σε κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο

Σε κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο

Στο πλευρό τους και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε απεργιακή κινητοποίηση έχουν κατέλθει οι ιδιοκτήτες ταξί νομού Ηρακλείου διαμαρτυρόμενοι αφενός για τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που του αφορούν αλλά και για την κλοπή του έργου τους από τους «πειρατές» όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους, η οποία να σημειωθεί έχει καθολική συμμετοχή, οι ιδιοκτήτες ταξί πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντάκης» του Ηρακλείου τονίζοντας ότι τα προβλεπόμενα από το πολυνομοσχέδιο και κυρίως η διάταξη που αφορά στην απελευθέρωση του τριώρου στην ουσία δίνει τη δυνατότητα στο οποιοδήποτε ΙΧ όχημα να λειτουργεί ως ταξί.

Στο πλευρό των ιδιοκτητών ταξί τάχθηκε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Ηρακλείου, στην οποία υπογραμμίζονται τα εξής:

«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τη συμπαράστασή της στην απεργία των Ιδιοκτητών Ταξί Ν. Ηρακλείου.

Η κατάργηση της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν οι εταιρίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με οδηγό, θα οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή των επαγγελματιών ιδιοκτητών ταξί.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αφαιρέσει από το πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί αύριο, τη διάταξη-ταφόπλακα που αφορά τις οδικές μεταφορές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση