HomeHL-9Τι πρότεινε ο εισαγγελέας για το φονικό στα Ανώγεια

Τι πρότεινε ο εισαγγελέας για το φονικό στα Ανώγεια

«Έπεσαν 30 σφαίρες σε 10 δευτερόλεπτα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

30 σφαίρες σε 10 δευτερόλεπτα έπεσαν στα Ανώγεια την ημέρα που δολοφονήθηκε ο 24χρονος κτηνοτρόφος, Μανώλης Στρατάκης από το χέρι του θείου και του ξαδέρφου του.

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων συνεχίστηκε η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης με τον εισαγγελέα της έδρας να παίρνει τον λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 22χρονου ξαδέρφου του Μανώλη Στρατάκη για απόπειρα αυτοκτονίας καθώς επίσης και για παράνομη κατοχή όπλων και οπλοχρησία.

Για τον 54χρονο πατέρα του και θείο του Μανώλη Στρατάκη ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για άμεση συνέργεια στην δολοφονία, για κατά συρροή απόπειρας ανθρωποκτονίας και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και στα αδέρφια του θύματος που φαίνεται να πήραν μέρος στο αιματηρό αυτό επεισόδιο λέγοντας πως πυροβολούσαν προς το έδαφος αλλά και το αυτοκίνητο, τονίζοντας πως δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν. Μάλιστα ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνεχώς ο εισαγγελέας απαιτούσε να μάθει ποιος πυροβόλησε πρώτος γιατί ανέφερε πως έπεσαν 30 περίπου πυροβολισμοί σε 10 δευτερόλεπτα με τις περισσότερες σφαίρες να έχουν στόχο το έδαφος ή το αυτοκίνητο. Οι σφαίρες όμως που δέχθηκε ο 24χρονος προέρχονταν από καλάσνικοφ.

Το δικαστήριο έχει διακόψει και σε λίγη ώρα αναμένεται να συνεχίσει την συνεδρίασή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση