HomeΚΡΗΤΗΓιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά, την οποία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πλατανιά, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπάρισσου.

Ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης στον χαιρετισμό του επισήμανε: “.. τη σημασία που έχει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος που ζούμε. Οφείλουμε όλοι Αυτοδιοίκηση και Πολίτες με τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας, να αποδεικνύουμε εμπράκτως  τη βούληση μας  και όχι να αναλωνόμαστε σε εξαγγελίες ή διαμοιρασμό  ευθυνών…” . Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Νικ. Δασκαλάκης, Ιωάννης Μαλακωνάκης, Γεώργιος Καλαϊτζάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ Ιωάννης Σταματάκης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Αντώνιος Καπνισάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παναγ. Μαυρογένης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και αρκετός κόσμος.

platanias-ekdhloseis2

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Τεχνολόγος Γεωπόνος Γεώργιος Μοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε “ στους κινδύνους που διατρέχει το περιβάλλον στις ημέρες μας, στην προστασία του εδάφους από την αλόγιστη λίπανση, καθώς και στην προστασία του υδάτινου φορέα…”

Τραγούδια ερμήνευσε η παιδική χορωδία του Δήμου Πλατανιά υπό τη διεύθυνση της Κυριακής Μπονάτου, καθώς και το συγκρότημα του Μάνου Τρυπιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους αναμνηστικά δώρα και  παραδοσιακό κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση