HomeΕΛΛΑΔΑΣυνταξιούχοι έξω από το ΣτΕ : «Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι το τέλος μας»

Συνταξιούχοι έξω από το ΣτΕ : «Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι το τέλος μας»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις δηλώσεις τους οι συνταξιούχοι υπογράμμισαν πως ο νόμος Κατρούγκαλου είναι για τα σκουπίδια – Το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας φυλάσσεται αυστηρά μετά την επίθεση του «Ρουβίκωνα»

«Που θέλουν να μας πάνε; Εάν ισχύσει ο νόμος Κατρούγκαλου είναι το τέλος μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι ηλικιωμένοι έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

syntaxiouxoi1

Αξίζει να σημειωθεί πως το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας το όποιο δέχτηκε την καταδρομική επίθεση της αναρχικής ομάδας του «Ρουβίκωνα» την Δευτέρα το απόγευμα φυλάσσεται πλέον με αυστηρά μέτρα και μάλιστα οι πόρτες του είναι κλειστές με χοντρές αλυσίδες και λουκέτα για την αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας.

Στην σημερινή συγκέντρωση των συνταξιούχων έξω από το ΣτΕ συμμετέχουν το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής, ο Σύλλογος ΑΞΙΑ συζύγων θανόντων καθώς και οι τρεις Ενώσεις των Αποστράτων Αξιωματικών.

syntaxiouxoi2

Στις δηλώσεις τους οι συνταξιούχοι υπογράμμισαν πως ο νόμος Κατρούγκαλου είναι για τα σκουπίδια ενώ τόνισαν το γεγονός της αντισυνταγματικότητας του καθώς δεν επιτρέπετε ετεροχρονισμένα να μειωθουν οι συντάξεις μιας και τα χρήματα που δίνονται είναι ήδη κρατημένα.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων έχει τελειώσει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση