Ανείπωτη η θλίψη στα Χανιά για το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και την Κρήτη ολόκληρη.

Το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 35χρονο επιχειρηματία Μανώλη Τσεπίση, ένα από τα τρία θύματα της ναυτικής τραγωδίας στα Σφακιά, ενώ αύριο Δευτέρα θα γίνει η κηδεία των δύο οδοντιάτρων Κωστή και Στέλιου Κωνστανταράκη.

Η ατμόσφαιρα στα Χανιά είναι βαριά με την είδηση της πρωτοφανούς τραγωδίας που βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας σε συλλυπητήρια δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου και προσωπικά εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και σκόρπισε τη θλίψη στην κοινωνία των Χανίων.

Για την τραγική αυτή απώλεια των τριών νέων και αγαπητών στην κοινωνία συμπολιτών μας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους».

Συγκλονισμένη είναι η οδοντιατρική κοινότητα των Χανίων. Η διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη των δύο πρόωρα χαμένων αδελφών δίνοντας το όνομά τους στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συλλόγου που στο εξής θα λέγεται «Αίθουσα Στέλιου και Κωστή Κωνστανταράκη».

Η κηδεία των δύο οδοντιάτρων θα γίνει στις 12 αύριο το μεσημέρι από το Κοιμητήριο του Αγόυ Λουκά ενώ οι σοροί θα βρίσκονται στον χώρο του Ναού από τις 11 για το «ύστατο χαίρε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση