HomeHL-LifestyleΣήμερα η πρόβα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Σήμερα η πρόβα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Αντίστροφη μέτρηση για τη λαμπρή τελετή του Σαββάτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο 24ωρα απομένουν για τον λαμπρό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, και σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει η πρόβα της γαμήλιας πομπής, που θα περάσει από το Γουίνσδορ.

Στην πρόβα θα συμμετάσχουν περισσότερα από 250 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, που θα πλαισιώνουν την άμαξα των μελλόνυμφων.

Αφού ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο Χάρι και η Μέγκαν θα κάνουν μία διαδρομή στο Γουίνσδορ, μέσα στην περίφημη άμαξα Ascot Landau, που χρησιμοποιείται σε επίσημες τελετές και την οποία θα σέρνουν γκρι άλογα.

Μέλη των οικογενειών των νεόνυμφων θα συγκεντρωθούν στα σκαλιά του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου, για να ξεπροβοδίσουν το ζευγάρι. Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά και αποτυπώνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα, που δημοσιεύει το BBC.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτμ και ο πρίγκιπας Γεώργιος, ανίψια και τα δύο του γαμπρού, θα είναι στα παρανυφάκια μαζί με άλλα οκτώ παιδιά.

Η 36χρονη νύφη δεν θα έχει «κυρία επί των τιμών» γιατί δεν μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στις πιο στενές της φίλες. Είναι ακόμα ασαφές ποιος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία, μετά το σίριαλ αναφορικά με την παρουσία ή την απουσία του πατέρα της.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση