HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα Ολυμπιακός 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα Ολυμπιακός 3-0

Φινάλε με βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό, έχασε με 3-0 σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη σεζόν με (με μια ακόμη) κακή εμφάνιση, καθώς στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League, ηττήθηκε καθαρά στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν κακή και οι γηπεδούχοι έκλεισαν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας με τα γκολ των Τζημόπουλου (54′), Κόντε (62′) και Βιντάλ (90’+). Μάλιστα στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ…

Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν η …βροχή. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι τους και να δημιουργήσουν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Λίγες οι φάσεις και πολλές περισσότερες οι «λασπομαχίες» των παικτών, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά με δυσκολία έφθαναν στην περιοχή του ΠΑΣ. Δύο ήταν οι καλές στιγμές στο διάστημα αυτό. Η πρώτη ανήκε στην ομάδα του Πειραιά. Στο 5′ μετά από καλή σέντρα του Ιγκόρ και κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ανσαριφάρντ πλάσαρε πάνω στον Βελλίδη που έδιωξε δύσκολα.

Στο 39ο λεπτό ο ΠΑΣ έχασε τρομερή ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ. Από δεξιά και πολλά μέτρα εκτός περιοχής, ο Νικολιάς επιχείρησε μια σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη, o Kόντε στην επαναφορά προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε δραματικά, όπως δεν είχε αλλάξει και η εικόνα του αγωνιστικού χώρου. Το θετικό ήταν ότι σταμάτησε η βροχή και οι παίκτες των δύο ομάδων, μπορούσαν να κινηθούν με λιγότερη δυσκολία. Ο ΠΑΣ όσο περνούσε η ώρα άρχιζε ν’ αναλαμβάνει επιθετικές πρωτοβουλίες και στο 54ο λεπτό κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ.

Τότε, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζημόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ενγκελς και με κεφαλιά νίκησε τον Χουτεσιώτη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν προλάβουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ν’ ανασυνταχθούν, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν και δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Συγκεκριμένα, στο 62′, εκπληκτικό γκολ του Κόντε, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα με το στήθος, έπειτα από σέντρα του Νικολιά, και στη συνέχεια εκτέλεσε με άψογο τρόπο τον Χουτεσιώτη, ξεσηκώνοντας τις κερκίδες.

Η μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΣ και ο «εφιάλτης» για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, καθώς ο Βιντάλ με πλασέ οκλοκλήρωσε το θρίαμβο. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ, με πιο σημαντική το (διπλό!) δοκάρι του Μιχαήλ στο 86ο λεπτό!

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντόλοβατς, Τζημόπουλος (83′ Μπέριος), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Νικολιάς (89′ Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83′ Βιντάλ), Κόντε.

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ιγκόρ, Ένγκελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Βρουσάι (88′ Κωστανάσιος), Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς (67′ Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση