HomeHL-SportsΟΦΗ Παναιγιάλειος 7-0

ΟΦΗ Παναιγιάλειος 7-0

Οι Κρητικοί σκόρπισαν στον Παναιγιάλειο (7-0) και θέλουν έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τρία γκολ του Δημήτρη Μάνου, δύο του Θανάση Ντίνα και δύο του Κοέλιο, ο ΟΦΗ σκόρπισε στους εφτά… ανέμους (7-0), τον Παναιγιάλειο, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η 28η αγωνιστική της Β’ Εθνικής και θέλει ένα βαθμό ακόμη για να εξασφαλίσει την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα και μαθηματικά.

Οι Κρητικοί με ξεσπάσματα στην απόδοση τους, έκαναν ότι ήθελαν την ομάδα του Αιγίου και έστειλαν στα… ουράνια τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» σημειώνοντας την 13η νίκη στους 15 τελευταίους αγώνες όπου είναι αήττητοι.

Οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με προβλήματα, κακή ψυχολογία λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και μόνο με ένα θαύμα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, ελάχιστες φορές απείλησαν με αξιώσεις τον Στρέζο: για την ακρίβεια μία, στο 22ο λεπτό όπου δεν έκαναν το 1-1 και το πλήρωσαν στη συνέχεια.

Με το καλημέρα…
Ο ΟΦΗ με το καλημέρα προηγήθηκε στο σκορ μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Κοέλιο μόλις στο τρίτο λεπτό.

Με ένα ξέσπασμα οι κρητικοί από το 26′ μέχρι το 32′ «καθάρισαν| το παιχνίδι. Στο 26ο λεπτό με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ντίνα και στο 32′ με ατομική προσπάθεια του ίδιου παίκτη και συνδυασμό με τον Μάνο. Άλλη απειλητική επίσκεψη οι γηπεδούχοι στην εστία του Παναιγιάλειου δεν πραγματοποίησαν.

Η ομάδα του Αιγίου, προς τιμήν της, δεν κλείστηκε στα καρέ της. Στο 22′ μάλιστα, έχασε κλασσική ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1 αλλά ο Στρέζος απέκρουσε το σουτ του Σταματή που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Ηρακλείου.

Ενα μακρινό σουτ του Ζαφειράκη στο 1ο λεπτό, μία κεφαλιά του Πολιανίδη έπειτα από κόρνερ στο 12′ και μία σέντρα σουτ του Σμίλτου από δεξιά, στο 39′ δεν ήταν επικίνδυνες φάσεις.

Παράσταση για έναν ρόλο
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο από τον ΟΦΗ απέναντι σε έναν Παναιγιάλειο που δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και σε 45′ λεπτά είχε να επιδείξει μία κεφαλιά του Σακελλαρόπουλου στο 57ο λεπτό.

Στο 53′ ο Μάνος έπειτα από ασίστ του Πορτουλίδη σημείωσε το 4-0 και πέντε λεπτά αργότερα, ο Κοέλιο έπειτα από σουτ του Ντίνα και απόκρουση του Τσάπαλου ανέβασε το σκορ στο 5-0 προτού αναλάβει και πάλι δράση ο Μάνος.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ηρακλείου και του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, στο 71′ έπειτα από έξοχο συνδυασμό του Κοέλιο και του Περογαμβράκη έξω από την περιοχή, με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά σημείωσε το έκτο γκολ των Κρητικών και δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από σέντρα του Τοπούζη από αριστερά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων), Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων).

Κίτρινες κάρτες: 57΄ Μαχαίρας – 77′ Βλάχος.

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Κομεσίδης, Μαχαίρας (66′ Φαζός), Πουρτουλίδης, Ντίνας (62′ Τοπούζης), Περογαμβράκης, Κοέλιο (74′ Παπατόλλιος), Μάνος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ:  Τσάπαλος, Ρέλλας (46′ Κόκκορης), Γραμματίκας, Βλάχος, Σακελλαρόπουλος, Σμίλτος (60′ Δοξάκης), Τζανουλίνος, Πολιανίδης, Ζαφειράκης, Χαρίτος (70′ Καναβέτας), Σταματής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση