HomeHL-LifestyleΟ Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος των Χάρι – Μέγκαν

Ο Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος των Χάρι – Μέγκαν

Η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα δεν θα είναι παράνυμφος στο γάμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι θα έχει για κουμπάρο του τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο 33χρονος Χάρι ήταν επίσης ο κουμπάρος του Γουίλιαμ στο γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Σε ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγο το παλάτι του Κένσινγκτον, αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον αδερφό του, δούκα του Κέμπριτζ να είναι ο κουμπάρος του στο γάμο του με την κυρία Μέγκαν Μαρκλ. Ο δούκας του Κέμπριτζ νιώθει τιμή για την πρόταση αυτή και ανυπομονεί να στηρίξει τον αδερφό του στο παρεκκλήσι του Αγίυο Γεωργίου στο Γουίνσδορ στις 19 Μαϊου. Ο πρίγκιπας Χάρι υπήρξε ο κουμπάρος του δούκα του Κέμπριτζ στο γάμο τους με την δεσποινίδα Κάθριν Μίντλετον το 2011».

goyiliams-xari1

Η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα δεν θα είναι παράνυμφος στο γάμο

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι φήμες έλεγαν πως η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα θα ήταν παράνυφη στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ, η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικά.

Η Ινδή ηθοποιός δήλωσε πως είναι «υπερβολικά ενθουσιαμένη» που θα παραβρεθεί στο γάμο» αλλά θα είναι απλή καλεσμένη και όχι μέρος του γάμου.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό People: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη μεγάλη μέρα της. Δεν πρόκειται απλά να αλλάξει η ζωή και των δυο τους, αλλά είναι μια σημαντική μέρα για τον κόσμο που χρειάζεται να δει ισχυρές γυναίκες ως σύμβολα και πιστεύω πως η Μέγκαν έχει την δυνατότητα να γίνει αυτό» και πρόσθεσε «δε θα είμαι παράνυμφος».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση