HomeHL-HealthΕνημερώνουν για την ιλαρά στο νοσοκομείο Χανίων

Ενημερώνουν για την ιλαρά στο νοσοκομείο Χανίων

Από το Επιστημονικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη νόσο της Ιλαράς διοργανώνει το Επιστημονικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων).

Η εκδήλωση –η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό- θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στη 1 μετά το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Κωστής Νικηφοράκης» στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Παιδίατρος κ. Αγάπιος Τερζίδης, με θέμα της ομιλίας του: «Επιδημία Ιλαράς 2016 – 2018». Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ θα παρουσιάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα της διετίας 2016 -2018, τα οποία αφορούν την εξέλιξη της νόσου της Ιλαράς στην Ελλάδα ενώ θα αναλύσει τον ρόλο του εμβολιασμού στην πρόληψη της νόσου.

Με την παραπάνω εκδήλωση εγκαινιάζεται η συνεργασία του Επιστημονικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γ.Ν. Χανίων με το ΚΕΕΛΠΝΟ, με στόχο την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας μέσω της ενημέρωσης τόσο των επαγγελματιών Υγείας, όσο και του κοινού. Η συνεργασία αυτή θα είναι τακτική, ενώ η επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο προγραμματίζεται για τις 9 Μαΐου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση