HomeHL-SportsNova σε Βασιλειάδη: «Επικίνδυνη η στάση της Super League, άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Nova σε Βασιλειάδη: «Επικίνδυνη η στάση της Super League, άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Nova, Πάνο Παπαδόπουλο.

Στο περιθώριο της συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές ο εκπρόσωπος της συνδρομητικής πλατφόρμας που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος επισήμανε στον κ. Βασιλειάδη την ανάγκη για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, από τις 31 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων ο Πάνος Παπαδόπουλος τόνισε ότι η διακοπή της Super League επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και των ομάδων της Λίγκας, που ούτως ή άλλως ζουν σε ένα σφιχτό οικονομικό περιβάλλον και φυσικά της Nova.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η πλευρά της Nova κατηγόρησε ευθέως τη στάση της Super League μπροστά σε όλα όσα συμβαίνουν, χαρακτηρίζοντάς την «ανεύθυνη» και «επικίνδυνη», αφού δεν λαμβάνει μέτρα για την προστασία του προϊόντος.

Όσον αφορά στα φαινόμενα βίας ο εκπρόσωπος της συνδρομητικής πλατφόρμας ζήτησε από τον Γιώργο Βασιλειάδη να παρθούν αυστηρότερα μέτρα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα πρέπει σταματήσει η μετάθεση ευθυνών της Λίγκας προς την Αστυνομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση