HomeHL-9Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Μαλιώτικο Καρναβάλι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Μαλιώτικο Καρναβάλι

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 3 αύριο το μεσημέρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήρθε η ώρα για την μεγάλη παρέλαση του Μαλιώτικου Καρναβαλιού αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 3μμ στην κεντρική λεωφόρο των Μαλίων. Για την εύκολη και απρόσκοπτη προσέλευση των θεατών στην πόλη έχουν προβλεφθεί ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν ως εξής

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής τα οχήματα που έρχονται από Ηράκλειο με οδηγίες στελεχών της εταιρείας Security θα πηγαίνουν σε κάποιο από τους πολλούς προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης. Η μεταφορά από τους χώρους στάθμευσης προς την πόλη των Μαλίων θα γίνεται με ιδιωτικό τρενάκι.

Print

Τα οχήματα που θα έρχονται από τον Άγιο Νικόλαο θα ακολουθούν την περιφερειακή οδό από τις Αρχαιότητες Μαλίων μέσω παραλίας Ποταμού με δυτική κατεύθυνση και θα καθοδηγούνται από στελέχη της εταιρείας Security στους προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης. Η μεταφορά από τους χώρους στάθμευσης προς την πόλη των Μαλίων θα γίνεται με ιδιωτικό τρενάκι.

Η κεντρική λεωφόρος των Μαλίων θα παραμείνει κλειστή από τις 2μμ έως τα μεσάνυχτα.

Το τμήμα Ρύθμισης της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαλιώτικου Καρναβαλιού, η εταιρεία Security και άντρες της Τροχαίας θα είναι επί ποδός όλη την ημέρα για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Όλες οι αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες θα είναι επί ποδός με ενισχυμένο προσωπικό.

Αστυνομία, Λιμεναρχείο, Εθελόντριες Νοσηλεύτριες, Σαμαρείτες, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση