HomeHL-LifestyleΗ Τζένιφερ Άνιστον βρίσκει παρηγοριά στην κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ

Η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκει παρηγοριά στην κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ

Η ανάρτηση στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρηγοριά στην κολλητή της φίλη ‎Κόρτνεϊ Κοξ φαίνεται πως έχει βρει η Τζένιφερ Άνιστον μετά το χωρισμό της από τον επί τρία χρόνια σύζυγό της Τζάστιν Θερού. Οι δύο τους είναι επιστήθιες φίλες από τότε που πρωταγωνιστούσαν μαζί στη πετυχημένη σειρά τα «Φιλαράκια».

Η Τζένιφερ ποχύ συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές του φωτογραφίες που είναι αγκαλιασμένες. Πριν από λίγες ώρες σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του νέου της διαζυγίου η Τζεν ανέβασε φωτογραφία με την Κόρτνεϊ στην οποία γράφει: «Ένας καλός φίλος ξέρει τις καλύτερες ιστορίες σου γιατί ο καλύτερος φίλος σου τις έχει ζήσει μαζί σου».

Πάντως τα δύο κορίτσια είναι κολλητές και η Κοξ βρίσκεται πάντα στο πλευρό της φίλης της τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Και η αλήθεια είναι πώς η Άνιστον στα προσωπικά της έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Για αυτό είναι οι φίλοι λοιπόν.

Σε άλλη πρόσφατη ανάρτησή της η Τζένιφερ είχε γράψει: Μερικές φορές το να βρίσκεσαι με την καλύτερή σου φίλη είναι η θεραπεία που χρειάζεσαι.

«A Good Friend knows all your best stories, A Best Friend has lived them with you. ?»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) στις

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση