HomeHL-SportsΟΦΗ Βέροια 3-0

ΟΦΗ Βέροια 3-0

Επιβλήθηκε με 3-0 της Βέροιας - Με πέναλτι τα δύο από τα τρία γκολ - Είχαν και δύο δοκάρια οι Κρητικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Έτσι, ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας την Παναχαϊκή, η οποία, πάντως, έχει παιχνίδι λιγότερα.

Αντίθετα, η «Βασίλισσα του Βορρά», που ταξίδεψε στο Ηράκλειο με αποστολή 15 παικτών, υποχρεώθηκε σε τέταρτη σερί ήττα και συνεχίζει, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, να δίνει τη δική της «μάχη» για την παραμονή.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο ΟΦΗ έδειξε ότι θα είναι ο κυρίαρχος του αγωνιστικού χώρου…

Μόλις στο 7’ «άγγιξε» το 1-0, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνα.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να έχουν τον έλεγχο και συνέχισαν να απειλούν.

Στο 29’ ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε την κεφαλιά του Μάνου από πλεονεκτική θέση ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο επιθετικός των Κρητικών είδε το φαλτσαριστό σουτ του να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Η υπεροχή της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου καρποφόρησε στο 40’, με τον Κουτσιανικούλη να σκοράρει ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι.

Το πρώτο μέρος επεφύλασσε κι άλλο γκολ, καθώς στις καθυστερήσεις του ο Μάνος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε το Βουό, γράφοντας το 2-0.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλο «καθάρισε» το ματς στο 55’ καθώς ο Βουό, αυτή τη φορά, με ακόμα ένα πέναλτι έκανε το 3-0.

Παρά τα τρία γκολ στην πλάτη, οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν και κυνήγησαν το γκολ της τιμής.

Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει… Αρχικά στο 68’ ο Στρέζος έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ το φάουλ του Λίταινα ενώ επτά λεπτά αργότερα απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού την κεφαλιά του Δαμιανάκη.

Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Γιαγκιόζη να αποκρούει σε κόρνερ την κεφαλιά του Βουό.

Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής), με βοηθούς τους Κορτέση (Αθηνών) και Οικονόμου (Δυτ. Αττικής).

Κίτρινες: 9’ Στρέζος, 39’ Νάστος, 62’ Μπολάκης, 83’ Κομεσίδης – 39’ Βανκεβάι, 43’ Κοζάκης

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63′ Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46’ Κοέλιο), Ντίνας (80’ Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15’ Οφέι), Γιαμόα (62’ Μέξης), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση