HomeHL-SportsΒασίλης Κουτσιανικούλης: «Δεθήκαμε περισσότερο, βγάλαμε αντίδραση»

Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Δεθήκαμε περισσότερο, βγάλαμε αντίδραση»

Ο άσος του ΟΦΗ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και την ηρεμία που έχει επέλθει τώρα στην ομάδα - Τα πρώτα «ασπρόμαυρα» γενέθλια του Κοέλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα ανεβασμένος είναι ο ΟΦΗ, με το κλίμα να έχει καλυτερεύσει εμφανώς μετά τις διοικητικές εξελίξεις.

Αυτό παραδέχθηκε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που σημείωσε ότι αυτή η περιπέτεια ένωσε περισσότερο όσους παίκτες απέμειναν και αυτό τους βγήκε ως αντίδραση στο γήπεδο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμβολή του Νίκου Παπαδόπουλου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και φυσικά για τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Athleticradio 104,2:

-Για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν οι παίκτες του ΟΦΗ:

«Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό που περάσαμε μέσα στις γιορτές ήταν πολύ δύσκολο. Πριν τις γιορτές πήραμε κάποιες υποσχέσεις και οι οποίες δεν τηρήθηκαν. Όλοι είπαμε μέσα μας ότι τελείωσε η ομάδα.

Όταν γυρίσαμε, όσοι γυρίσαμε ήταν και κοντά το παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και είπαμε ότι θα παίξουμε, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που ήρθαν και ότι γινόταν σε κάθε παιχνίδι, ήταν αυτά που μας έδιναν δύναμη. Ήρθε και η διοικητική ηρεμία και όλα μπήκαν στην θέση τους»

-Για την σημερινή κατάσταση στην ομάδα:  

«Αυτήν την στιγμή υπάρχει μια ηρεμία και μια σιγουριά με τους ανθρώπους που έρχονται στα αποδυτήρια και μας μιλούν. Υπάρχει μια υγεία, αυτό φαίνεται γιατί είναι καλό για όλους μας. Και σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

-Για το ρόλο του Νίκου Παπαδόπουλου στην διατήρηση της ενότητας της ομάδας: 

«Ο προπονητής έκανε τα πάντα προκειμένου η ομάδα να έχει ηρεμία. Είχαμε μείνει 15 παίκτες μας και έλεγε ότι θα βγει κάτι καλό. Μας έδινε ηρεμία και μέσα από όλα αυτά, ότι έγινε, έγινε για καλό τελικά».

-Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι σήμερα ένα πόντο απο την δεύτερη θέση:

«Eίναι ξεκάθαρο ότι όλοι μας έχουμε αυτοπεποίθηση. Προσπαθούμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό. Tα 15 – 16 άτομα που μείναμε στην ομάδα, εκτός του ότι δεθήκαμε περισσότερο, το βγάλαμε και ως αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε να στηρίξουμε την ομάδα και να κάνουμε αυτό που κάναμε και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει».

Έμαθε τα γενέθλια στα αποδυτήρια και ο Κοέλιο

Μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα, αλλά ο Ζοσε Κοέλιο μπήκε ήδη στο κλίμα.

Ο Πορτογάλος μέσος είχε τα γενέθλιά του και, όπως συνηθίζεται, το γιόρτασε στα αποδυτήρια μαζί με τους νέους του συμπαίκτες, όπου τον περίμενε η καθιερωμένη τούρτα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Τα πρώτα του γενέθλια στον ΟΦΗ, γιόρτασε ο Ζόσε Κοέλιο!

Μια τούρτα περίμενε τον Πορτογάλο μέσο στα αποδυτήρια του ΟΦΗ και έσβησε τα…28 κεράκια, παρουσία των συμπαικτών του, οι οποίοι του ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες με τον ΟΦΗ.

Ο Κοέλιο προετοιμάζεται και αυτός για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Βέροια στο Γεντί Κουλέ (5μμ), καθώς στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκεται το δελτίο του.

“Ζόσε, Χρόνια πολλά!” αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ στην επίσημη σελίδα της για τα γενέθλια του Κοέλιο.

Ο Πορτογάλος έδειξε πολύ χαρούμενος με την…έκπληξη αυτή, αλλά και για τον τρόπο που τον έχουν αγκαλιάσει οι συμπαίκτες του και η ομάδα, στις πρώτες του μέρες στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχαριστεί τα ζαχαροπλαστεία “Πλατάκης” στις Πατέλες, για την προσφορά της τούρτας στα γενέθλια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση