HomeΚΡΗΤΗΗ επιθυμία διακαής, ο δε καιρός, άκυρος!

Η επιθυμία διακαής, ο δε καιρός, άκυρος!

Τι λένε Χαιρέτης και Κουμπενάκης για στήριξη της ΝΔ σε Λαμπρινό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν τη ΝΔ να στηρίζει τον Βασίλη Λαμπρινό στις επικείμενες δημοτικές εκλογές δίνουν με κείμενό τους οι Μανώλης Χαιρέτης και Αντώνης Κουμπενάκης.

Αναλυτικά το κείμενο:

Πριν λίγες μέρες η Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση στο Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Τομεάρχη Υποδομών Κ.Αχ.Καραμανλή και παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, έγινε μια συνάντηση σε ξενοδοχείο της πόλης μας με 5 συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας.

Από αυτή τη συνάντηση προέκυψαν δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, πληροφορούν τους πολίτες του Ηρακλείου ότι «έκλεισε» η στήριξη της ΝΔ στον Β.Λαμπρινό για τις επόμενες δημοτικές εκλογές!

Αφού θυμίσουμε ότι ο κος Κ.Αχ.Καραμανλής είναι Τομεάρχης Υποδομών, ενημερώνουμε ότι απευθυνθήκαμε για διευκρινίσεις στους αρμοδίους για θέματα Α’ & Β΄βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ τόσο τοπικά (ΝΟΔΕ) όσο και κεντρικά ( Γραμματεία Αυτοδιοικήσης)  .

Και η απάντηση που πήραμε;

Η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί συντεταγμένα και δεν μοιράζει στηρίξεις σε συναντήσεις σε ξενοδοχεία επειδή κάποιοι διακαώς το επιθυμούν. Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα και όταν το κόμμα το κρίνει και όχι όταν το γράφουν  ΜΜΕ ή όταν μεμονωμένα στελέχη παραπληροφορούν ή μέσω της σιωπής τους ενισχύουν αυτά τα αβάσιμα δημοσιεύματα.

Ψυχραιμία λοιπόν αδέρφια!

Έχουν γνώση οι φύλακες!

Μανόλης Χαιρέτης Δημοτικός Συμβουλος Ηρακλείου και Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικού Ν.Δ και μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοικησης Ν.Δ

Αντώνης Κουμπενάκης Δημοτικός Συμβουλός Ηρακλείου και μέλος Γραμματείας Δικτυου Υποδομών Ν.Δ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση