HomeΚΡΗΤΗΣε γιορτινό κλίμα η κοπή πίτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Σε γιορτινό κλίμα η κοπή πίτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξαιρετικά γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας), την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Η Βραδιά ξεκίνησε με τα YEC Talks, σύντομες ομιλίες σχετικά με την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, όπου αυτή τη φορά μαζί μας μοιράστηκε προσωπικές ιστορίες επιτυχίας αλλά και αποτυχίας, ο κ. Βουλγαράκης Απόστολος, πολιτικός μηχανικός και Αντιπεριφερειάρχης Χανίων.

neanikh-epixeirhmatikothta

Ο κ. Βουλγαράκης θέλησε να εμπνεύσει και να παρακινήσει το κοινό, μέσα από δικά του προσωπικά βιώματα, τόσο στο Ελεύθερο Επάγγελμα όσο και στην Πολιτική. Παρότρυνε, τους συμμετέχοντες να μη διστάσουν να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και να αποκτούν συνεχώς νέες γνώσεις.

Τα YEC Talks πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 21:00 και η είσοδος τους είναι δωρεάν αρκεί να έχεις κλείσει τη θέση σου από εδώ.

Έπειτα, ο Θάνος Παράσχος, Πρόεδρος και Συνιδρυτής του Youth Entrepreneurship Club, παρουσίασε το πλάνο δράσεων του Οργανισμού για το 2018.

Στο τέλος της βραδιάς, έγινε η κοπή της πίτας μέσα σε ένα ζεστό κλίμα δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων, ενώ ο τυχερός της βραδιάς κέρδισε το φλουρί και μαζί μ’ αυτό πολλά δώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση