HomeΚΡΗΤΗΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΟΕΒΕΝΗ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΟΕΒΕΝΗ

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Ιωάννης Αγγελάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), στο καφέ «Μαρίνα» παρουσία του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ κ.κ. Γεωργίου Καββαθά και Δημητρίου Βαργιάμη αντίστοιχα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κος Χαράλαμπος Λεκάκης καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο, τα μέλη της Ομοσπονδίας και τους καλεσμένους που τίμησαν το Δ.Σ. με την παρουσία τους στην εκδήλωση και απηύθυνε ευχές για μια δημιουργική χρονιά με υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ παρέδωσε στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο τιμητική πλακέτα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι Βουλευτές κκ. Μάξιμος Σενετάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Σωκράτης Βαρδάκης, και Νικόλαος Ηγουμενίδης, ο Υπεύθυνος Παραρτήματος ΚΕΚ- ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Σμυρνάκης Ιωάννης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων του Ηρακλείου, της Δημοτικής αρχής, των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος Προέδρων και Αντιπροσώπων των πρωτοβάθμιων Σωματείων – Μελών της ΟΕΒΕΝΗ.

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί, ο εκλεγμένος Αντιπρόσωπος του Σωματείου Επαγγελματιών ψυκτικών κος Ιωάννης Αγγελάκης, κέρδισε τριήμερη διαμονή δύο ατόμων στα Χανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση