HomeHL-SportsΈστειλαν σφαίρα και απειλητική επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ

Έστειλαν σφαίρα και απειλητική επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ

Το μεσημέρι της Πέμπτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα κρούσματα τρομοκρατίας στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας μας συνεχίζονται και την Πέμπτη έγιναν γνωστά δύο περιστατικά.

Το πρώτο αφορά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, στον οποίο εστάλη τρισέλιδη απειλητική επιστολή και μαζί υπήρχε και μια σφαίρα, με τον αστυνομικό του φρουρό να είναι αυτός που παρέλαβε την επιστολή από εταιρεία ταχυμεταφορών.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας ενημερώθηκε άμεσα κι ενώ ήταν στο αεροπλάνο, πριν αυτό αναχωρήσει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, με το Τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομίας να ενημερώνεται με τη σειρά του και με τον Β. Γραμμένο να αναμένεται ότι θα καταθέσει την προσεχή Τρίτη .

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο περιστατικό τρομοκρατίας, έχει να κάνει με τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο της Ντέπυς Κοξένογλου, που είναι η σύζυγος του Κύρου Βασάρα.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες στα Καμίνια του Πειραιά, αλλά μαθεύτηκε την Πέμπτη, με τις πληροφορίες και για τα δύο συμβάντα να διαρρέονται από την Ομοσπονδία και όχι από την ΕΛ.ΑΣ., που ήθελε να κινηθεί με μυστικότητα στην έρευνά της.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση