Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τη φρικτή πατροκτονία που σημειώθηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων με θύμα τον 61χρονο Ν.Σ και δράστη τον 34χρονο γιο του, μετά από άγριο καυγά.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στις 11 αύριο το πρωί από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας, όπου συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο άνδρα.

Αύριο επίσης, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του ο 34χρονος γιος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Ήταν αγαπητός στην περιοχή

Κανείς από τους φίλους και τα άτομα του περιβάλλοντος του άτυχου 61χρονου δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αγαπητός στη γειτονιά του, πρώην μηχανολόγος – μηχανικός που είχε πλέον συνταξιοδοτηθεί.

Πατέρας και γιος σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές, στη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού,  που δεν προμήνυαν το τραγικό τέλος.
Πατέρας και γιος σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές, στη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού, που δεν προμήνυαν το τραγικό τέλος.

Όπως έγραψε νωρίτερα το cretapost.gr πατέρας και γιος δεν ζούσαν στο ίδιο σπίτι, χθες το βράδυ ωστόσο ο 34χρονος κατ’ ομολογίαν δράστης πήγε στο σπίτι του πατέρα του για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Με το πέρασμα της ώρας και ενώ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να πνίξει με τα χέρια του τον πατέρα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση