HomeHL-SportsΛαμία – Παναθηναϊκός 4-1

Λαμία – Παναθηναϊκός 4-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ήττα με 4-1 από τη Λαμία στη χιονισμένη Φθιώτιδα γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ των Πίτι (5’, 45’+2’) και Παντελιάδη (42’), ενώ ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Μολίνς στο 82’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ ο Μπλάζιτς.

Μόλις στο 5′ ο Πίτι έκανε το 1-0 και στο 42′ ο Παντελιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ισπανός επιθετικός στο 45′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λαμίας με το τρίτο τέρμα που σημείωσε. Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» στο 38’ είχαν δοκάρι με τον Λουντ στη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι.

Στην δεύτερος μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και σκόραρε στο 54′ με τον Κουρμπέλη, αλλά ο βοηθός το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στο 82′ ο Μολίνς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 3-1, ωστόσο στο 90’ ο Μπλάζιτς έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των «πρασίνων» και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Γκολ: 5′ Πίτι (Λαμία), 42′ Παντελιάδης (Λαμία), 45’+2′ Πίτι (Λαμία), 82′ Μολίνς (Παναθηναϊκός), 90′ Μπλάζιτς (Λαμία)

Κίτρινες κάρτες:
 Τζανδάρης

Λαμία: Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70′ Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56′ Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87′ Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Παναθηναϊκός: 
Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46′ Δώνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν (69′ Μουνιέ), Πίσπας (46′ Μολίνς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση