HomeHL-SportsΠλατανιάς – Ολυμπιακός 0-2

Πλατανιάς – Ολυμπιακός 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα φια την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μποτία (57’) και Ανσαριφάρντ (78’), ενώ ο Πλατανιάς είχε δοκάρι στο 84’ με τον Ουές. O αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 11 Ιανουαρίου.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές αξιόλογες στιγμές με τη σημαντικότερη να καταγράφεται στο 40ό λεπτό για τους γηπεδούχους, όταν ο Ενσικουλού βγήκε τετ-α-τετ με τον Χουτεσιώτη, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γκρζέλτσακ κατέληξε άουτ.

Στο 57΄ ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί, όταν ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ, ο Ένχελς πήρε την κεφαλιά και ο Μποτία με γυριστό σουτ «έγραψε» το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το 2-0 στο 78΄ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Κοκκαλά σε σουτ του Τζούρτζεβιτς.

Ο Πλατανιάς «άγγιξε» το γκολ στο 84΄, όταν το σουτ του Ουές έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη, ο οποίος απέκρουσε στη συνέχεια.

Γκολ: 57′ Μποτία, 78′ Ανσαριφάρντ

Κίτρινες κάρτες:
 Αγγελόπουλος, Ουές, Κοροβέσης, Ζίκο, Μπούντνικ – Φιγκέιρας

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ουές, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (83′ Ζίκο), Ενσικουλού, Κοροβέσης, Γκζέλτσακ (54′ Μπούντνικ), Παπανικολάου (77′ Πατράλης).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς (84′ Βούκοβιτς), Νικολάου, Ζιλέ, Μαρτίνς, Πάρντο (66′ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Μάριν (85′ Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση