HomeΚΡΗΤΗΦωταγωγήθηκαν τα δέντρα στον Δήμο Πλατανιά

Φωταγωγήθηκαν τα δέντρα στον Δήμο Πλατανιά

Εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εορταστικό κλίμα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων , ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τις  Τοπικές Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Πλατανιά, Ταυρωνίτη και Σπηλιάς , φωταγώγησαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα  και το καραβάκι ,στις αντίστοιχες  πλατείες  των Τοπικών & Δημοτικών Κοινοτήτων.

Στην Τοπική Κοινότητα Ταυρωνίτη,  τα παιδιά της Μουσικής Χορωδίας του Δήμου Πλατανιά  με την καθοδήγηση της Δ/ντριας   τους κας.Μπονάτου , γέμισαν με χαρά μικρούς και μεγάλους με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους,  στην  Τοπική Κοινότητα Σπηλιάς  συντρόφεψε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα  η παρουσία της χορωδίας των Μικρασιατών  Χανίων , που επισκέφθηκαν με το σύλλογο τους την Τ.Κ. Σπηλιάς.

Τέλος στο κλίμα των ημερών  και η Δημοτική Κοινότητα Πλατανιά, καθώς πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που διοργάνωσε ο Δήμος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιά, το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά και ο Σύλλογος Επιχειρηματιών «Ιάρδανος».

Στην εκδήλωση σημαντική ήταν η παρουσία του παζαριού Αγάπης του συλλόγου «Ορίζοντας»

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις έδωσε την παρουσία του ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης, κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Νικόλαος Δασκαλάκης , Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Πρόεδροι των Τοπικών & Πολ/κων Συλλόγων αντίστοιχα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση