HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Στη 10η αγωνιστική θέλουμε να είμαστε πρώτοι»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Στη 10η αγωνιστική θέλουμε να είμαστε πρώτοι»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από τον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το διπλό στο Παγκρήτιο πήρε ο ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να χαρακτηρίζει δίκαιη και σημαντική τη νίκη των «ασπρόμαυρων».

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, είχε και παράπονα από τους παίκτες του για τα δύο γκολ που δέχθηκαν, ενώ τόνισε ότι υπάρχει και θέμα νοοτροπίας.

Επίσης, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να βρίσκεται στην πρώτη θέση με τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

«Είναι δίκαιη η νίκη μας και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Είναι ανεπίτρεπτο το οτι δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο ματς βγάλαμε ενέργεια και πάθος.

Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο και μας βοήθησε να ανέβουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι πάντως μία σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που είχε καταλυτική βοήθεια.

Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος σε μία σημαντική χρονιά. Εύχομαι ο Εργοτέλης να πετύχει τους στόχους του. Πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, ίσως ξοδέψαμε ενέργεια στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί.

Στη 10η αγωνιστική θέλουμε να είμαστε πρώτοι, το έχω ξαναπεί και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στο ματς με την Παναχαϊκή θέλουμε φυσικά τη νίκη και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια», δήλωσε ο Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση