HomeHL-SportsΤο μήνυμα του Γιώργου Βρέντζου για το ματς με τον ΟΦΗ

Το μήνυμα του Γιώργου Βρέντζου για το ματς με τον ΟΦΗ

O πρώην διοικητικός ηγέτης του Εργοτέλη ζήτησε τη στήριξη της ομάδας, αλλά και την... αντίδραση των παικτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από κοντά συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Εργοτέλη ο Γιώργος Βρέντζος.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης της κρητικής ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα (17.00) σημειώνοντας ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων, αλλά και οι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Όπως εξηγεί μεταξύ άλλων, το άσχημο ξεκίνημα οφείλεται και στα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα λάθη.

Αναλυτικά: «Προφανώς όλοι περιμέναμε και ελπίζαμε ένα καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως προφανώς υπάρχουν ελαφρυντικά λόγω της όλης καθυστέρησης που υπήρξε το καλοκαίρι. Είναι λογικό να είμαστε στενοχωρημένοι και να ανησυχούμε. Όπως επίσης είναι λογικό να έχουμε διάφορες απόψεις και να διαφωνούμε για τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση κλπ.

Το να εκφράζουμε δημόσια τις απόψεις μας για την ομάδα δεν είναι κακό, κάθε άλλο, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα, σοβαρότητα και μέτρο. Δεν χρειάζονται αφορισμοί, μηδενισμός, κινδυνολογία, προκλήσεις, ύβρεις κλπ. Ούτε βέβαια εφησυχασμός, αερολογίες, γλυψίματα κλπ.

Είναι ακόμα νωρίς και υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα όποια λάθη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε το φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή (κι ας μην τολμούν να το πουν ξεκάθαρα δοίκηση και προπονητής).

Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη μας, ειδικά τώρα στα δύσκολα. Είναι γνωστό ότι δεν είμαστε πολλοί, ούτε διαθέτουμε «καυτή» έδρα για να ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας. Η δεδομένη αυτή αδυναμία κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για συσπείρωση και ομοψυχία.

Ο αγώνας της Δευτέρας είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αγώνας, τόσο για εμάς όσο και για τον ΟΦΗ. Αντιμετωπίζουμε τον συμπολίτη και μεγάλο μας αντίπαλο στο απόλυτο τοπικό ντέρμπι. Μια ομάδα με σαφώς πιο ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ, με καλύτερο προπονητή, με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ένα από τα φαβορί για την άνοδο (για μένα το 2ο μετά τον Άρη). Σ’ αυτά τα ματς όμως το υλικό και η αγωνιστική κατάσταση δεν παίζουν καθοριστικό ρόλο. Μεγαλύτερη σημασία έχει το πάθος, η θέληση, η δίψα για τη νίκη. Δεν απαιτούμε τη νίκη, αλλά απαιτούμε οπωσδήποτε αυτά τα χαρακτηριστικά από τους ποδοσφαιριστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση