HomeHL-SportsΤάκης Γκώνιας: «Έπαιξαν επτά παιδιά από την ακαδημία του Εργοτέλη…»

Τάκης Γκώνιας: «Έπαιξαν επτά παιδιά από την ακαδημία του Εργοτέλη…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Κύπελλο Ελλάδας ο Εργοτέλης, με τον Τάκη Γκώνια, πάντως, να στέκεται στη χρησιμοποίηση παικτών που προέρχονται από την ακαδημία της κρητικής ομάδας.

«Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και τα τρία παιχνίδια για εμάς είχαν χαρακτήρα προετοιμασίας. Να μπορέσουμε να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη και να δώσουμε και αγωνιστικό χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν όπως σήμερα.

Έπαιξαν επτά παιδιά από την ακαδημία του Εργοτέλη. Οι οκτώ που ξεκίνησαν είχαν από λίγο έως καθόλου χρόνο και πραγματικά για ένα ημίχρονο τα πήγαν περίφημα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα Σούπερ Λίγκας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Δευτέρας και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στη συνέντευξη Τύπου.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν θα επηρεαστούν αρνητικά οι παίκτες από το βαρύ 0-5: «Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Είναι παιδιά που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής και είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς να αντέξουν για 90 λεπτά. Όπως και δεν άντεξαν απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι μια γιορτή του Ηρακλείου. Θα παίξουν δύο πολύ καλές ομάδες. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που το μπάτζετ της είναι πολύ μεγάλο και σημασία για μένα έχει να παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος, ώστε να διαφημίσουμε το κρητικό ποδόσφαιρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση