HomeHL-SportsΚισσαμικός-Ολυμπιακός 1-1

Κισσαμικός-Ολυμπιακός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Iσόπαλος 1-1 με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αναδείχθηκε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός στα Περιβόλια Χανίων για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι, που προκρίθηκαν στους 16 της διοργάνωσης, πήραν προβάδισμα στο 30′ με τον Τζούρτζεβιτς, είχαν δοκάρι τέσσερα λεπτά αργότερα με τον ίδιο παίκτη, ωστόσο οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Αποστολίδη στο 68′.

Με αρκετές αλλαγές παρέταξε την ενδεκάδα του ο Τάκης Λεμονής, αφού επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός αποστολής έμειναν Ταχτσίδης, Οφόε, Μποτία, Ρομαό, Προτό, Πάρντο, Φορτούνης, Κούτρης και Σεμπά.

Έτσι, επανέφερε τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, προώθησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον 19χρονο Λάμπρου, ως αριστερό μπακ, δίπλα του είχε στο κέντρο της άμυνας τον Νικολάου και λίγο πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή τον Ανδρούτσο. Ο Λεμονής ξεκίνησε και πάλι με τον Τζούρτζεβιτς στην επίθεση που ήταν αρκετά κινητικός.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από την αρχή δυνατά στον αγώνα για να σφραγίσουν και τυπικά την πρόκριση στους «16» και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Έτσι, κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τέρμα τους στο 29΄ με κοντινή προβολή του Τζούρτζεβιτς από σέντρα του Ζιλέ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (34΄) ο ίδιος παίκτης σημάδεψε με κεφαλιά το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 2ο μέρος ο Κισσαμικός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο 68΄ έφθασε στην ισοφάριση μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια για να πάρει τη νίκη αλλά χωρίς επιτυχία, αν και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων είχε ακόμη ένα δοκάρι με τον Τζούρτζεβιτς.

Γκολ: 30′ Τζούρτζεβιτς (Ολυμπιακός), 68′ Αποστολίδης (Κισσαμικός)

Κίτρινες: Τόλι (Κισσαμικός), Καρσελά (Ολυμπιακός), Παντελάκης (Κισσαμικός), Τασιούλης (Κισσαμικός)

Δοκάρια: 34′ Τζούρτζεβιτς (Ολυμπιακός)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης (73′ Ντάγκρας), Νικόλτσης (61′ Τασιούλης)

Ολυμπιακός (Λεμονής): Καπίνο, Λάμπρου (75′ Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79′ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς

Η βαθμολογία: 

1. Ολυμπιακός 6 (5-1)
2. Αστέρας Τρίπολης 6 (6-3)
3. Κισσαμικός 3 (2-2)
4. Αχαρναϊκός 0 (0-7)

Διαφήμιση
Διαφήμιση