HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: “Νοέμβριος: άλλος ένας μήνας δυσβάσταχτων φόρων”

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: “Νοέμβριος: άλλος ένας μήνας δυσβάσταχτων φόρων”

Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για το κοινωνικό μέρισμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση στην Κυβέρνηση με αφορμή την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος εξαπολύουν τα μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση τους, επισημαίνουν:

«Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για το κοινωνικό μέρισμα, αλλά οι πολίτες αγκομαχούν για να ανταπεξέλθουν στους φόρους που έχουν να πληρώσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος, δόσεις ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας είναι υποχρεώσεις που δημιουργούν πονοκεφάλους στους πολίτες.

Από το σκίσιμο των μνημονίων και τις παροχές των 12 δις, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέβαλε δύο ακόμη μνημόνια, αχρείαστα και επίπονα, με μέτρα 14 δις, διώχνει τις επενδύσεις και φτωχοποιεί τον ελληνικό λαό! Σε αντάλλαγμα προσφέρει τα ψίχουλα του κοινωνικού μερίσματος, βαρύγδουπες δηλώσεις και δηλώνει προκλητικά … επιτυχημένη που δεν τρώμε από τα σκουπίδια.

Την ίδια ώρα, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί καλά κρατούν. Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αφορούσε, μάλλον, την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση.

Τώρα οι πλειστηριασμοί αφορούν τους μπαταχτσήδες! Η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η άγρια περικοπή μισθών, συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων και η επιβολή δυσβάσταχτων φόρων έχουν τη σφραγίδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Oι πολίτες αξιολογούν και κρίνουν! Η ετυμηγορία τους θα είναι βαριά για την Κυβέρνηση: θα βάλουν τέλος στην κοροϊδία και το ψέμα, στα άδικα φοροεισπρακτικά μέτρα και το λαϊκισμό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση