Με τις ευχές όλων ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από πριν αναχωρεί σήμερα στις 11.30 το πρωί ο μικρός Δημήτρης από τα Χανιά για το ταξίδι σωτηρίας του στο Λονδίνο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια από την οποία έχει νοσήσει.

Μετά την ευαισθησία και το περίσσευμα ψυχής , που επέδειξαν όλοι οι Κρητικοί το τελευταίο διάστημα, συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, που απαιτείται για τη θεραπεία του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο παίδων “Great Ormond Street Hospital” του Λονδίνου.

Από την πρώτη στιγμή η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη δε σταμάτησε να ευχαριστεί, όλους εκείνους, που από το υστέρημα τους, προσέφεραν ό,τι μπορούσαν για να μπορεί τώρα το παιδί της να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα.

Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο η ίδια αναφέρει:

“Στις 11.30 πετάμε από Χανιά για το μεγάλο μας ταξίδι…Για το ταξίδι της διάγνωσης..5 χρόνια ταλαιπωρίας, φόβου για τη ζωή του παιδιού μας,5 βασανίστηκα χρόνια θα λάβουν στοπ. Η υπόσχεση που δώσαμε στο παιδί μας να μην ξανανιώσει τρομο,πραγματοποιειτε, με την δικη σας βοήθεια.. Ο στόχος επιτευχθεί από εχθές… Οφείλαμε να το πούμε, όλοι εσείς που μας βοηθήσατε με κάθε τρόπο…όλοι εσείς έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε. Ο δρόμος θα είναι μακρύς, είμαστε όμως ψυχολογικά γεμάτοι από την δική σας αγάπη… Το σπίτι μας είναι κ θα είναι ανοικτό σε όλους εσάς.. Κάθε ευχή σας πιάνει τόπο.. Σας χιλιοευχαριστούμε..πραγματικά..πραγματικά..”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση